Personvernerklæring

Personvernerklæring for anMarton.com
Personvern
Denne personvernerklæringen informerer om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger om du er medlem eller kunde hos oss og du benytter våre tjenester og om dine rettigheter.

Personopplysninger som innhentes og behandles
Vi innhenter personopplysninger for å tilby og forbedre vår tjeneste til deg. Ved bruke av våre tjenester kan vi be om personopplysninger for å ta kontakt eller identifisere deg. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer, e-post adresse og bruksdata. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til tjenesten.

Formålet med behandling av personopplysninger

For å ta kontakt og tilby våre tjenester
For å gi tilgang til våre tjenester
For å sende relevant informasjon
Lagringstid
Dine personopplysninger blir lagret så lenge du er medlem/kunde hos oss. Personopplysninger knyttet til fakturaer og betaling beholdes i minst fem år, slik det er påkrevd i henhold til norsk regnskapslovgivning. Utenfor medlem/kundeforhold slettes personopplysninger etter at databehandlingen er avsluttet.

Rettigheter
I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende oss en e-post (marton@digernes.eu).

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Kontaktinformasjon
marton@digernes.eu
anMarton.com Grevlingvegen 1 4347 Lye

Informasjonskapsler
Websiden benytter ikke identifiserbare opplysninger via informasjonskapsler for å måle trafikken på websiden og for å forbedre brukeropplevelsen. Om du ikke aksepterer bruk av informasjonskapsler kan du slå av cookies i din nettleser.

Istnieje wiele czynników, które należy rozważyć porównując najlepsze kasyna online, w tym wybór gier, opcje płatności i bezpieczeństwo. Wiele z paysafecard kasyno 2022 jest bezpiecznych i niezawodnych, oferują szeroki wybór gier i są łatwe w użyciu. Bonusy są również ważnym czynnikiem, ponieważ możesz zdobyć darmowe pieniądze, gdy wpłacisz je za pomocą karty kredytowej lub Bitcoin. Oczywiście, zawsze należy grać odpowiedzialnie. Oprócz gier kasynowych, kasyna online oferują zakłady sportowe, a nawet możesz obstawiać wyścigi konne.
Podczas gdy wiele osób lubi społeczny aspekt kasyn w cegle i zaprawie, hazard online nie jest tak atrakcyjny. Założenie konta jest podobne do gry w kasynie w Vegas. Po założeniu konta, gracze muszą dokonać pierwszego depozytu na prawdziwe pieniądze. Chociaż nie są tak powszechne jak te oferowane w Stanach Zjednoczonych, bonusy bez depozytu są doskonałym sposobem na rozpoczęcie gry bez ryzyka. Ponadto, strona internetowa kasyna dostarczy Ci wszystkich niezbędnych informacji dotyczących harmonogramu wypłat w grze, więc możesz wybrać kasyno, w którym chcesz grać w pierwszej kolejności.
Oprócz gier z krupierami na żywo, automatów z jackpotami i innych gier kasynowych, Unibet wyróżnia się automatami z jackpotami. Oprócz gier z żywym krupierem, Unibet ma niekończący się wybór gier. Dzięki wieloletniemu zaangażowaniu w płacenie klientom, kasyna te są jednymi z najlepszych kasyn online dla graczy w USA. Ponadto, strony te inwestują w inicjatywy odpowiedzialnego hazardu i zapewniają wysokiej jakości środki bezpieczeństwa, aby chronić swoich klientów. A jeśli jesteś graczem z Kanady, Jackpot City jest najlepszym kasynem online dla Ciebie.